Monday, 4 February 2013

new entry


Assalamualaikum and salam satu blogger

 Fuuuhhh.. berhabuk dah blog ni lama dah tak bukak blog ni.. oh ya hai semua! =D dah tiga minggu kat rumah baru lah rajin tangan ni nak menaip.. semester 1 dah pun tamat ni nak masuk semester 2 dah.. hurm hidup makin lama makin banyak cabaran, makin banyak cabaran kita hadapi makin matang pemikiran kita.. banyak sangat benda baru yang seronok dan sedih berlaku.. apa yang seronok? My little cute aunt dah pun bertunang.. hehe majlis tunang ni nasib baik aku sempat balik tapi yang sedih nya masa majlis ijabkabul ngan kahwin die aku tak dpt balik bulan 9 nanti (not confirm yet) , but still aku akan cuba balik jugak! Event yang akan merubah keluarga aku dengan bertambahnya ahli keluarga, aku kena ada! Hehe ape yang sedih? Dah lupa dah.. lama dah berlaku bialah peristiwa tu berlalu malas nak ingat hurm.. btw minggu tension dah lama pun berlalu –study week + exam week- masa bercuti pun nak tamat dah.. ouh bila nak tamat masa bercuti maknanya result tak lama lagi akan keluar  :\  huhay! Ketar lutut weh.. masa cuti ni aku banyak habiskan masa kat rumah lah kott.. walaupun bosan but still xdelah aku dok kat dalam rumah ni sokmo.. minggu first cuti keluar ramai2 ngan sepupu sepapat dalam 9 orang serious seronok! Makan kat chicken rice shop..kena paksa habiskan makanan..buat lawak..buat kedai tu mcm kitorg punya..bising giler!  second week keluar ngan makcik pusing2 satu kota.. haha best giler! erm..klah tu je kott nak citer takde idea nak taip ape.. macam biasa banyak gambar kat bawah ni =>>






1 comment:

  1. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete